Mi znamo da je kupovina ili prodaja nekretnine više od same
transakcije.

Isto tako znamo da Vaš savršen dom neće pasti u krilo i da će potraga zahtevati puno vremena i pregledanih prostora. Jer najbolje stanove ne možete pronaći samo putem fotografija u oglasima.

Započeti jedan takav proces tokom kog vaše želje neće biti prepoznate, a vasa vizija savršenog doma nedovoljno shvaćena će dovesti do posećivanja puno neadekvatnih lokacija, izgubljenog vremena, izgubljenog poverenja i na kraju frustriranosti  koja će dovesti do odustajanja od sna s uverenjem da tražite previše ili nešto što ne postoji.

Srećom, ovo ne mora biti vaša realnost.

Mi u Megahousu razumemo da kupovina nekretnine nije samo sticanje novog imetka, već je za vas mnogo više od toga. To je onaj trenutak kad vidite da je vaš naporan rad isplatio i doneo unapređenje u vašem životu ili momenat kad se ostvario vaš san o savršenom domu. Upravo zato bi celokupan proces trebalo da bude pozitivno iskustvo, bez stresa, izgubljenog vremena i praćeno uzajamnim poverenjem i pravnom sigurnošću.

Naša misija je, stoga, vrlo jednostavna.

Klijenti su na prvom mestu.

Obećavamo da ćemo biti u stalnoj komunikaciji sa našim klijentima, održavajući ih informisanim tokom čitavog procesa kupovine ili prodaje negujući duh saradnje, inovativnosti i integriteta.. Verujemo da ako vam ne ostane neverovatno iskustvo, nismo obavili svoj posao. Naš uspeh meri se zadovoljstvom naših klijenata.

Naša agencija je prepoznata po pružanju usluga posredovanja u prometu nepokretnosti u Vrnjačkoj Banji i okolini od nama sad već daleke 2006. godine. Svi MegaHouse agenti visoko su cenjeni zbog svoje kompetentnosti, pedantne pažnje prema detaljima i poznavanja lokalnog i regionalnog tržišta.

Naši agenti su licencirani u Ministarstvu turizma, trgovine i telekomunikacija. Naš poslovni model omogućava nam pružanje najboljeg iskustva klijentu, naše iskustvo nam pruža znanje kako bismo zadovoljili jedinstvene potrebe svakog klijenta.

Tradicija je ponekad najvažnija garancija koja vam je potrebna

Ono što smatramo da je jako važno je to što je Mega House je porodična agencija. sa 15-ogodišnjom tradicijom i reputacijom profesionalne izvrsnosti koja uključuje dve generacije koje su u svoj profesionalni put ugradile, svima bliske, porodične vrednosti.

INTEGRITET: Ponašamo se prema najvišim etičkim i standardima profesionalne ispravnosti, pokazujući iskrenost i pravičnost u svakoj odluci i akciji. Uvek ćemo raditi ispravno za klijenta.

KVALITET: Pružamo samo izvrsnost i težimo da premašimo očekivanja u svemu što radimo. Naši klijenti zaslužuju najbolje.

POŠTOVANJE I POVERENJE: Uvek se odnosimo prema svojim klijentima i jedni prema drugima dostojanstveno i sa poštovanjem. Nastojimo da zaradimo poverenje naših klijenata radeći samo ono što je u njihovom najboljem interesu.

USMERENOST KA REŠENJU: Snalažljivi smo, uvek tražimo rešenje i pružamo mogućnosti za bilo kakve probleme koji se pojave.

ZNANJE: Nastojimo da razumemo naša tržišta i potrebe naših klijenata kroz stalnu edukaciju. osluškivanje potreba klijenata i kretanja tržišta.

VREDNOST: Uvek nastojimo da pronađemo način da dodamo vrednost klijentu.

OTVORENOST: Transparentnost i odgovornost u radu i otvoren pristup u odnosu prema klijentima, bez skrivene agende.

Stvaranje onoga što ćete nazivati domom nadilazi prost kupoprodajni odnos.

I to je naša motivacija. Mi želimo da napravimo razliku u životu ljudi. Mi želimo da budemo spona u izgradnji onog posebnog mesta koje ćete nazivati domom i u kom ćete moći da živite svoj najbolji život. Mesta koje ćete nazivati domom.

Nastojimo da stvorimo izuzetna iskustva u svakoj vezi i mnoštvo klijenata tokom godina svedoče o ovoj posvećenosti i garantuju za naš pristup poslu. Od trenutka kada odaberete svoju nekretninu do trenutka kada dobijete ključeve svog novog doma, pa čak i nakon što se uselite, naporno radimo na tome da udovoljimo potrebama vas i vaše porodice. Na kraju krajeva, sada ste deo naše MehaHouse porodice.